+40 731 826 796
Despre noi

Despre noi

EXPERIENTA

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tranzactiilor cu spatii destinate afacerilor (spatii comerciale, hoteluri, pensiuni, restaurante, hale, terenuri pentru dezvoltari, etc)
realizam in timp optim si profesionist vanzarea proprietatilor.

SERVICII

PENTRU VANZATORI

- Consultanta profesionista

- Analiza si evaluare a proprietatii

- Strategie in vederea vanzarii in timp si pret optim al proprietatii

- Promovare dedicata si intensiva in vederea gasirii cumparatorului

- Intermediere in vanzarea proprietatilor

- Reprezentare exclusiva a proprietatii/clientului


PENTRU CUMPARATORI

- Identificarea celor mai bune solutii de spatiu pentru afacerea lor

- Analiza si evaluare de piata

- Negociere in obtinerea celor mai bune conditii de achizitie

- Consultanta pe toata perioada procesului de achizitie

- Reprezentare exclusiva (dupa caz)


ECHIPA

Suntem o echipa dinamica, punem accentul pe moralitate in antreprenoriat, si ne straduim ca dupa fiecare tranzactie sa ramanem nu doar cu un client ci si cu un nou prieten si/sau partener/client pentru viitoare afaceri.

Impreuna cu colegii, brokeri si  agentii partenere reusim sa acoperim intreaga tara.

Activand în locații în care clienții noștri au nevoie de noi, oferim un serviciu la nivel national cunoscand parametrii locali  și avand legaturi globale.

VALORI

Credem ca doar parteneriatele win-win, pot sa conduca la incredere si reusita unei tranzactii. De aceea de la primul contact asiguram TRANSPARENTA totala, PREDICTIBILITATE in costuri si timp, ANALIZA temeinica fara de care nu se poate un proces optim de vanzare, CONSULTANTA profesionista, si STRATEGIE realizata in functie de specificul proprietatii si profilul clientului. MORALITATEA in serviciile pe care le prestam este o conditie pe care ne-o asumam. MOTIVATIA in a gasi clientului nostru cea mai buna solutie ne conduce pe tot parcursul realizarii tranzactiilor.

 

ANALIZA, CONSULTANTA & STRATEGIE

Fiecare spatiu este unic in felul sau. Din acest motiv, ne propunem să înțelegem exact specificul afacerii tale pentru a gasi cel mai potrivit spatiu. Unul dintre cele mai importante criterii in succesul unei afaceri este spatiul in care functioneaza. Optimizarea, tipul si locatia acestuia in functie de specific este o garantie in plus a succesului in afaceri.

SOFIS ESTATE are o baza complexa de  cumpărători, investitori și proprietari. Suntem atenti la fiecare detaliu, si ne sfatuim clientii pentru a obtine cel mai bun pret posibil in tranzactia lor.

Pe baza analizei sistematice a pietei, in timp real, construim viitoarea strategie pentru o tranzactie reusita: estimare, proiecție, optimizare, strategie de marketing.

PRETUL

Valoarea unei proprietăți comerciale nu se măsoară prin prețul ei, ci prin oportunitatile pe care le creează.

Prezentarea proprietăților noastre se bazează pe analiza oportunitatii si rentabilitatii, si consiliem clientul in acest sens.

PREZENTARE

Pentru a prezenta proprietatea în cel mai real mod, folosim instrumente video inovatoare precum filmarea cu drona, tururi virtuale, grafica descriptiva si comparativa, etc, care ne permit să surprindem intregul dar si detaliile unei proprietati.

Proprietatile  de pe platforma noastră, sunt promovate profesionist catre investitori interesati si pe portaluri imobiliare dedicate, cu vizualizari de top.

De asemenea promovarea sa face simultan catre agentii partenere nationale si internationale, si brokeri independenti.

PARTENERIAT

Construim o relație de încredere care durează în timp.

Insotim CLIENTUL in toate etapele: promovare intensiva, obtinerea de oferte, negocieri, incheiere tranzactie.

Partenerii noștri ne recomandă constant clienților selectați care doresc să cumpere spatii pentru afaceri in Romania.

Relatia umana in lumea imobiliarelor este foarte importanta, si increderea bazata pe aceasta duce la incheierea mult mai rapida a tranzactiilor. Stim ca pentru un om de afaceri, indiferent ca este vanzator, investitor sau cumparator, timpul este nepretuit. De aceea prin consilierea asigurata de catre noi vizam optimizarea celor 3 factori esentiali: TIMPUL, PRETUL si SPATIUL sa fie cat mai aproape de cerinta clientului.

La SOFIS ESTATE construim relații pe termen lung, care ne permit să oferim sfaturi personalizate, clare și aplicate cerintelor clientului.

Activand în locații în care clienții noștri au nevoie de noi, oferim un serviciu la nivel national cunoscand parametrii locali  și avand legaturi globale.

Asiguram clientilor nostri contractuali o experienta excelenta in tranzactionarea imobilelor comerciale.

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ
CONTACT